DOLAR %
EURO %
STERLIN %
ALTIN
BIST %
BITCOIN %
İstanbul
°

KALAN SÜRE

“AVM’lerin en kıymetli meselelerinden biri elektrik maliyetleri”

“AVM’lerin en kıymetli meselelerinden biri elektrik maliyetleri”

ABONE OL
Ekim 22, 2022 02:33
“AVM’lerin en kıymetli meselelerinden biri elektrik maliyetleri”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alkaş ve Han Spaces İdare Şurası Lideri Avi Alkaş Bloomberg HT’de yayınlanan Elektrik 4.0 programına katıldı.

Akıllı binalar periyoduna geçişle birlikte elektrifikasyon konusunun AVM’ler için de öncelikli hale geldiğini belirten Alkaş bugün alışveriş merkezi idarelerinin en değerli sıkıntılarından birinin elektrik maliyetleri olduğunu kaydetti.

Alkaş kelamlarına şöyle devam etti:

“Bu yeni periyodun getirdiği yenilikler, hem yaratıcı tahliller, hem de masrafları daha yeterli denetim edebilmek ismine alışveriş merkezlerimizin kendi gücünü üretebilen, bu bahisteki uygulamaları aktüel bir biçimde izleyen bir pozisyona gelmesi çok kıymetli.

Bunun için çatılardaki solar panellerden, güneş panellerine, asansörlerin inerken ürettiği enerjiyi çıkarken kullanabilecekleri periyoda geçinceye kadar yahut alışveriş merkezlerinin içindeki yeme-içme kısmındaki atıkların dönüştürülmesine imkan verecek yapılanmalarla çöp kutularının ayrıştırılmasına kadar bizden sonraki nesillere daha sağlıklı bir dünya devretmemizin gereği olarak elektrifikasyon çok ön plana çıkmaya başladı.”

Alkaş ayrıyeten paylaşımlı ofislerin daha uygun kurgulandığı bir nizama geçildiğini de belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.