Ayvalık Belediyesi Mahalleevlerinde Üretilen Mis Kokulu Sabunlar Festivale Hazır

Ayvalık Belediyesi Mahalleevlerinde Üretilen Mis Kokulu Sabunlar Festivale Hazır

ABONE OL
Ekim 21, 2022 01:54
Ayvalık Belediyesi Mahalleevlerinde Üretilen Mis Kokulu Sabunlar Festivale Hazır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ayvalık Belediyesi mahalleevlerinde kadınlar tarafından üretimi yapılan doğal sabunlar, 3-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 17. Ayvalık Uluslararası Zeytin Hasat Festivali’nde Kırlangıç Yaşam Merkezi’nde kurulacak mahalleevleri ve kooperatif stantlarında satışa sunulacak. Aile bütçelerine destek olmak amacıyla belediyenin mahalleevlerinde deneyimli ustaların gözetiminde mis kokulu sabun üreten kadınlar hem yaptıkları işten hem de elde ettikleri kazançtan oldukça memnun.

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in, “Kadınlara gelir kapısı olacak önemli projelerimden” dediği mahalleevlerinde geliştirilen projelerden biri olan sabun üretimine Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in eşi Canan Ergin de katılarak kadınlara eşlik etti.

Dört ayrı bölgede hizmet veren mahalleevleri tarafından yürütülen sabun üretim projesine Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin atölye ve ekipman desteği sağladı. Belediye tarafından finanse edilen ve koordinasyonu sağlanan projede mahalleevlerinde mis kokulu sabunlar titizlikle üretilerek hasat festivaline hazırlandı.

Mahalleevlerinde yürütülen projelerin her zaman destekçisi olmaya devam edeceklerini vurgulayan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Ayvalık Belediyesi olarak yerel ve doğal hammaddeden oluşan sabunların yapımı bizleri çok mutlu ediyor. Bu sayede doğamız ve denizimiz daha temiz kalacak. Mis kokulu Ayvalık’ımız mahalleevlerindeki kadınlarımızın ürettiği bu sabunlarla her şey daha da güzel kokacak” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.