Canik Belediyesi Gençleri Akademi İmtihanlarına Hazırlıyor

Canik Belediyesi Gençleri Akademi İmtihanlarına Hazırlıyor

ABONE OL
Ekim 22, 2022 21:06
Canik Belediyesi Gençleri Akademi İmtihanlarına Hazırlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları Kayıtları Başladı.

Canik Belediyesi ilçede gençlerin eğitimine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçede özel yetenek imtihanlarına girecek gençlere yönelik fiyatsız eğitimlerin verileceği Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları kayıtları başladı.

Gençlere Özel Antrenman Programı Hazırlanacak

Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları’nda gençlere alanında uzman eğitmenler eşliğinde eğitim verileceğini belirtti. Lider İbrahim Sandıkçı, “Gençlerimizin mesleksel maksatlarına ulaşması, imtihanlara tesirli ve verimli bir biçimde hazırlaması ismine fiyatsız eğitimlerimize devam ediyoruz. İlçemizde özel yetenek imtihanlarına hazırlanan gençlerimize alanında uzman eğitmenler eşliğinde fiyatsız eğitim vereceğiz. Özel olarak hazırladığımız idman programı eşliğinde parkurlara hazırlanacaklar. İlçemizde gençlerimizin hedefledikleri muvaffakiyete ulaşması ve kendilerini geliştirmeleri için farklı alanlarda fiyatsız eğitimler düzenlemeye devam edeceğiz” tabirlerini kullandı.

Canik Belediyesi Akademiye Hazırlık Kursları’nda Ulusal Savunma Üniversitesi (MSÜ), Polis Meslek Eğitim Merkezleri (POMEM), Vücut Eğitimi ve Spor Yüksekokulları(BESYO) ve Bekçilik imtihanlarına yönelik parkur eğitimi verecek. Düzenlenecek kurslara katılmak isteyen gençler Canik Belediyesi Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’ne müracaat yapabilecek.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.