Canon, en yeni görüntüleme teknolojilerini profesyonel kullanıcı ve iş ortaklarıyla buluşturuyor

Görüntüleme teknolojileri başkanı Canon, fotoğraf ve sinema profesyonelleriyle iş ortaklarına yönelik hazırladığı “Sınırların Ötesine Geçin (See No Limit)” aktiflik serisini başlattı. Serinin birinci aktifliği ‘Görüntülemenin Geleceği’ temasıyla gerçekleşirken kesimin önde gelen paydaşları ve kullanıcılar, Canon’un profesyonel kategorideki yenilikçi eserlerini ve uçtan uca tahlillerini deneyimledi.

Görüntüleme teknolojileri önderi Canon, fotoğraf ve sinematografi profesyonelleri ve kesimdeki iş ortaklarını yenilikçi tahlillerle buluşturmayı hedefleyen “Sınırların Ötesine Geçin (See No Limit)” özel aktiflik serisini başlattı. Serinin birinci aktifliği, “Görüntülemenin Geleceği” temasıyla 25 Ekim tarihinde İstanbul Swissotel Bosphrous’ta gerçekleşti. Canon’un fotoğraf ve sinematografi profesyonellerine yönelik eserlerini ve dal paydaşlarına kıymet katmayı hedefleyen uçtan uca tahlillerini deneyimleme fırsatı bulan profesyonel fotoğrafçılar, sinema üretimcileri ve dal temsilcileri aktifliğe ağır ilgi gösterdi.
Basın toplantısıyla başlayarak akabinde basına özel gerçekleştirilen sunum ve eser tecrübeleriyle devam eden aktiflikte Canon temsilcileri tarafından eserler hakkında ayrıntılı bilgi verilirken, uygulamalı gösterimle de iştirakçilere eserleri kapsamlı inceleme fırsatı sunuldu.

“Görüntülemenin Geleceği” teması ile Canon’un geniş eser portföyü ve görüntüleme teknolojileri alanındaki eksiksiz ekosistemine ilişkin tahlil yetenekleri dört farklı tematik alanda yer alan eser standıyla sunuldu. 80 yılı aşkın tecrübesiyle kullanıcılarının gereksinimlerini sürekli ön planda tutan Canon, aktiflikte oluşturduğu uzaktan stüdyo, baskı tahlilleri, hibrit ve VR ve canlı yayın temalarının her birinde yeniden kullanıcıları odağına alarak başka gereksinimlere hitap eden eser ve tahlillerini paylaştı. Böylelikle iştirakçiler, yeni kuşak görüntüleme tahlilleri ile Canon profesyonel eserlerini keşfetme imkanına sahip oldu.

Canon yetkilileri; etkileşimli sunumlar aracılığıyla, günümüzün görsel bağlantı dünyasındaki fotoğrafçılık ve görüntü sanayisindeki birleşme muhtaçlığını vurgulayarak Canon’un bu değişime nasıl öncülük ettiği konusunda bilgilendirme yaptı. Tüm bunların yanı sıra Canon’un iş ortaklarına sunduğu uçtan uca sistem tahlilleriyle, kullanıcılarına sağladığı eşsiz ve rakipsiz avantajlar vurgulandı. Aktiflik iştirakçileri tıpkı vakitte görüntüleme alanında; PTZ kameraları, EOS R serisi eserleri, Yeni jenerasyon XA serisi eserleri ve baskı alanında ise imagePROGRAF PRO-1000 eserini inceleme ve deneyimleme fırsatı buldu.

  • Uzaktan Stüdyo: Canon’un PTZ serisi eserleri, farklı segment ve tipteki CR-N500, XF605 ve EOS C300 Mark III model kameraları birebir ekosistemde, tek bir merkezden yöneterek yüksek kaliteli görüntü akışı tahlilleri sunuyor. Görüntü akışı yapmayı kolaylaştırmasıyla öne çıkan PTZ serisi, bilhassa eğitim-öğretim, kurumsal yayınlar, televizyon kanalları ve yayıncılıkla ilgili alanlarda sunduğu yarar ile öne çıkıyor. Aktiflikte “Uzaktan Stüdyo” konsept alanında sergilenen PTZ serisi ile iştirakçiler, kolaylaştırılmış görüntü akışının yayıncılık uygulamalarını deneyimledi.
  • Baskı Tahlilleri: Canon, imgeyi yakalayıp baskı konusunda uçtan uca tahlil sunan tek marka olarak baskı alanındaki eserleriyle de isminden kelam ettirdi. Profesyonel baskı tahlilleri sunan Canon, bu eser kümesindeki imagePROGRAF PRO-1000 eseri sergiledi.
  • Hibrit ve VR: İştirakçiler, aynasız fotoğraf makineleri ve RF lensler de dahil olmak üzere yenilikçi R sistemini keşfetme bahtına sahip oldular. Tipinin birinci örneği olan hibrit EOS R5 C’nin yanı sıra EOS R7, EOS R10 ve serinin en üst modeli EOS R3 ve R sisteminin RF lenslerine de özel ilgi gösterildi.
  • Canlı Yayın: Canon, lansmanı yeni gerçekleşen XA75 ve XA65 eserlerini de aktiflikte görücüye çıkardı. Güçlendirilmiş kamera fonksiyonları, farklı yayın kalitelerinde görüntü çekimi, direkt bilgisayara yayın aktarabilme imkanlarıyla bu eserler, iş akışlarında kullanıcıların en büyük yardımcısı oluyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Prime Video, Orijinal Filmi Culpa Tuya’nın Fragmanını Yayınladı

Birinci sinema Culpa Mía'nın memleketler arası muvaffakiyetinin akabinde, New York Times’ın çok satan Culpable serisinin…

1 saat ago

Egeli bilim ekibi, robotik ve opto-mekanik alanlarında kullanılacak özgün robot sistemleri geliştirecek

Proje grubunu tebrik eden EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Üniversitemiz bilim insanları, dijital çağın…

3 saat ago

Türkiye’nin sağlık eğitimi ve araştırmaları üssü; Ege Üniversitesi

Ege Üniversitesi; Tıp, Eczacılık, Hemşirelik, Diş Hekimliği, Sıhhat Bilimleri fakülteleriyle alanlarında eğitim öğretim, bilimsel araştırmaların yanı…

5 saat ago

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden ihtiyaç sahibi 957 öğrenciye eğitim desteği verildi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ismine verdiği dayanaklarla öğrencilerin ve ailelerin…

17 saat ago

Dikkat! Bilinçsiz kullanımı sağlığı tehdit ediyor!

Son yıllarda tanınan besin desteklerinden biri olan protein tozları bitkisel ve hayvansal kaynaklı olmak üzere…

1 gün ago

Kış spor okulları 23 Eylül’de başlıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin spor okullarında kış devri 23 Eylül’de başlıyor. 17 başka tesiste 26 farklı…

1 gün ago