Fenerbahçe’nin transferi için prensip muahedesine vardığı ulusal futbolcu Cengiz Ünder, İstanbul’a geldi.

Anadolu Ajansı’nın haberine nazaran, kendisini taşıyan özel uçakla Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali’ne gelen 26 yaşındaki kanat oyuncusunu bir küme Fenerbahçe taraftarı karşıladı.

Havalimanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cengiz Ünder, çok heyecanlı olduğunu belirterek, “Avrupa’da yıllarca oynadıktan sonra Türkiye’ye dönmek çok özel. Harika Lig’de birinci oynadığım maç, Fenerbahçe’ye karşıydı. Türkiye’nin en büyük kulübüne geldim. Alana çıkmak için sabırsızlanıyorum. Elimden gelenin en güzelini yapacağım. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” tabirlerini kullandı.

‘DZEKO’YA DAHA ÇOK GOL ATTIRACAĞIM’

Transfer sürecinde Edin Dzeko ile sık sık konuştuğunu aktaran Cengiz Ünder, “Bana daima ne vakit geleceğimi soruyordu. Ben de ona sabretmesini söyledim. Sonunda bugün geldim ve çok memnunum. Roma’da onunla çok hoş vakitlerimiz geçti. Artık birlikteyiz. Ona daha çok gol attıracağım” diye konuştu.

Kariyerinde yeni bir sayfa açmak istediğini lisana getiren Ünder, “Ülkeme dönmek istediğimi menajerime söylemiştim. Yazın da sık sık görüşmeler olmuştu. Fenerbahçe’yi şampiyon yapmak, şu an en büyük amaçlarımdan bir tanesi. Özgüveni yüksek bir futbolcuyum. Alana çıktığımda da özgüvenimi herkese göstereceğim” dedi.

‘TRANSFER SÜRECİ BİRAZ GERİLİMLİ GEÇTİ’

Transfer sürecinin biraz gerilimli geçtiğini söyleyen Cengiz Ünder, “Takıma çabucak katılmak istiyordum. Marsilya ile kamptayken başım buradaydı. Ekiple idman yaparken birtakım çekincelerim vardı. Lakin sonunda da buraya geldim” formunda konuştu.

Fiziksel olarak uygun durumda olduğunu söz eden Cengiz Ünder, “Şu an hazır olduğumu düşünüyorum. Bir an evvel kadroyla idmanlara katılmak istiyorum. Şu an kendimi düzgün hissediyorum. Fizikî olarak da hazırım” diyerek kelamlarını tamamladı.

Cengiz Ünder, basın mensuplarına açıklama yaptıktan sonra taraftarları selamlayarak kendisini bekleyen özel araçla havalimanından ayrıldı. (HABER MERKEZİ)

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Lüleburgaz Bisiklet Festivali tamamlandı

Türkiye’nin en itibarlı bisiklet şenliklerinden biri olan Lüleburgaz Bisiklet Şenliği (LÜBİFEST), 6’ncı defa düzenlendi. Yerli…

2 saat ago

3’üncü Uluslararası Yörük Türkmen Festivali sona erdi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 3'üncü Memleketler arası Antalya Yörük Türkmen Şenliği etkinliklerle dolu geçen üç…

4 saat ago

Çeşme Festivali’nin ikinci gününde Ceylan Ertem Rüzgârı

13-16 Eylül tarihleri ortasında düzenlenen Çeşme Şenliğinin ikinci gününe Ceylan Ertem konseri damga vurdu. Lider…

6 saat ago

Tour of İstanbul’un şampiyonu Burgaudeau.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Spor İstanbul’un düzenlediği Tour of İstanbul, Yenikapı-Yenikapı etabıyla sonlandı. Dört…

8 saat ago

‘Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi’ Filmi Çekimlere Başladı

İmalini Diopter Sinema, Ubay Üretim ve Net Sanat'ın üstlendiği, "Dayı 2: Bir Adamın Hikayesi" sinemasının…

10 saat ago

Canik’te Dev Yatırımlar

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Eser ve hizmet belediye belediyeciliği vizyonumuzla, ilçemiz için çalışmaya ve…

1 gün ago