Kahramankazan Belediye Başkanı ve aynı zamanda Kahramankazan Belediyespor Kulübü Lideri olan Selim Çırpanoğlu, dönem hazırlıklarını sürdüren Kahramankazan Belediyespor Futbol A Takımı’nı ziyaret etti.

Ankara Muhteşem Amatör Ligi’nde çaba eden ve geçtiğimiz dönemi üçüncü sırada tamamlayan mavi-beyazlı takım, 2024-2025 sezonu için çalışmalarını Bolu’daki futbol tesislerinde sürdürüyor.

Takımın idmanını yakından takip eden Lider Çırpanoğlu, futbolcularla birebir ilgilenerek yeni dönem için maksatlarını paylaştı. Gruba moral veren Lider Çırpanoğlu, bu dönem en büyük gayelerinin Bölgesel Amatör Lig (BAL) olduğunu belirtti.

“HEDEFİMİZ BAL LİGİ!”

Başkan Çırpanoğlu, atletlere hitaben yaptığı konuşmada, Kahramankazan Belediyespor’un her geçen yıl güçlenen bir yapıya sahip oldığunu ve yeni dönemde daha büyük muvaffakiyetler hedeflediklerini dile getirdi. Kulüp Başkanı Çırpanoğlu: “Sizlerle birlikte bu yola çıktık ve her vakit yanınızdayız. Bu dönem Bölgesel Amatör Lig’e yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Muvaffakiyete giden yolda tek gereksinimimiz olan şey birlik ve beraberlik içinde çalışmak. Bizler, sizlerin gerisinde duracağız; sporun ve atletin sürekli destekçisi olacağız” dedi.

“ENGELLERİ BİRLİKTE AŞACAĞIZ”

Sporun kadro ruhunu ateşleyen gücüne de dikkat çeken Lider Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyesi olarak spora yaptıkları yatırımların artarak süreceğini vurguladı. “Gençlerimizin sporla buluşması, hem şahsî gelişimlerine katkı sağlıyor hem de ilçemizin ismini duyuruyor. Kahramankazan Belediyesi olarak sporu her vakit destekleyeceğiz ve bu yolda sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz” sözlerini kullanan Lider Çırpanoğlu, muvaffakiyete giden yolda mahzurların birlikte aşılacağını söyledi.

Başkan Çırpanoğlu’nun ziyaretinden hayli şad kalan futbolcular, yeni dönem için ter dökmeye hazır olduklarını, amaçlarındaki şampiyonluk için kararlılıkla ilerleyeceklerini ortaya koyarken, bu dönem kupayı asıl konutuna Kahramankazan’a getireceklerinin sinyalini verdiler.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

admin

Share
Published by
admin
Tags: Sezon

Recent Posts

S Sport Plus, NFL için Kırkağaç’ta kavuna benzer Amerikan futbol topu heykeli dikti!

S Sport Plus, bu yaratıcı projeyle, Amerikan futbolunun Türkiye’deki popülerliğini arttırmayı amaçlıyor. Futbol topunun biçiminin…

5 saat ago

Prime Video, Orijinal Filmi Culpa Tuya’nın Fragmanını Yayınladı

Birinci sinema Culpa Mía'nın memleketler arası muvaffakiyetinin akabinde, New York Times’ın çok satan Culpable serisinin…

7 saat ago

Egeli bilim ekibi, robotik ve opto-mekanik alanlarında kullanılacak özgün robot sistemleri geliştirecek

Proje grubunu tebrik eden EÜ Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak, “Üniversitemiz bilim insanları, dijital çağın…

9 saat ago

Türkiye’nin sağlık eğitimi ve araştırmaları üssü; Ege Üniversitesi

Ege Üniversitesi; Tıp, Eczacılık, Hemşirelik, Diş Hekimliği, Sıhhat Bilimleri fakülteleriyle alanlarında eğitim öğretim, bilimsel araştırmaların yanı…

11 saat ago

Kartepe Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden ihtiyaç sahibi 957 öğrenciye eğitim desteği verildi.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak ismine verdiği dayanaklarla öğrencilerin ve ailelerin…

23 saat ago

Dikkat! Bilinçsiz kullanımı sağlığı tehdit ediyor!

Son yıllarda tanınan besin desteklerinden biri olan protein tozları bitkisel ve hayvansal kaynaklı olmak üzere…

1 gün ago