Kocaeli Büyükşehir’den Üniversite öğrencilerine büyük hizmet

Kocaeli Büyükşehir’den Üniversite öğrencilerine büyük hizmet

ABONE OL
Ekim 22, 2022 21:45
Kocaeli Büyükşehir’den Üniversite öğrencilerine büyük hizmet
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Öğrenci dostu Büyükşehir, Üniversite öğrencilerine takviye olmak emeliyle Çamaşırhane hizmetini faaliyete aldı

Eğitim ve öğretime büyük kıymet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olan bir hizmetin açılışını daha gerçekleştirdi. Bu bağlamda öğrenci dostu olan Büyükşehir, Kocaeli’de eğitim gören üniversite öğrencilerinin eğitim bütçelerine katkı sağlamak ve derslerine daha fazla vakit ayırmalarına imkân tanımak gayesiyle İzmit Şahabettin Bilgisu Caddesi’nde bulunan Çamaşırhaneyi hizmete sundu. İzmit’te gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında Çamaşırhaneyi gezme fırsatı bulan Kocaeli Büyükşehir Belediye Lideri Tahir Büyükakın, burada karşılaştığı öğrenciler ile sohbet etti ve onlara derslerinde muvaffakiyetler diledi.

BÜYÜKŞEHİR ÖĞRENCİNİN YANINDA

Eğitime büyük kıymet veren kentlerin başında gelen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir kere daha öğrenci dostu olduğunu gösterdi. Bu kapsamda Büyükşehir, konut ya da yurt fark etmeksizin Kocaeli’de ikamet eden üniversite öğrencilerine ekonomik manada bir nebze takviye olabilmek gayesiyle fiyatsız kent çamaşırhanesini kurarak faaliyete aldı.

HAFTANIN 6 GÜNÜ AÇIK

Üniversite öğrencilerine yönelik hizmet verecek olan Kent Çamaşırhanesinde 10 adet çamaşır yıkama makinesi, 5 çamaşır kurutma makinesi ve 2 adet ütü bulunuyor. Haftanın 6 günü fiyatsız hizmet verecek olan çamaşırhane 09.00-18.00 saatleri ortasında açık olacak.

ÜCRETSİZ HİZMET

Öğrencilerin fiyatsız bu hizmetten yararlanması için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin https://ebelediye.kocaeli.bel.tr/Camasirhane linkinden müracaat yapıp randevu oluşturması gerekiyor. Öğrenciler randevu oluşturduktan sonra rastgele bir paklık gereci getirmeden çamaşırlarını gönül rahatlığıyla yıkatıp, kurutabiliyor. Öğrenciler talep etmeleri halinde ütü yapabilecek ortamı da çamaşırhanede bulabiliyor.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.