DOLAR %
EURO %
STERLIN %
ALTIN
BIST %
BITCOIN %
İstanbul
°

KALAN SÜRE

Rolls-Royce elektriklendi

Rolls-Royce elektriklendi

ABONE OL
Ekim 19, 2022 21:39
Rolls-Royce elektriklendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL
  • 01

    Lüks otomobil üreticisinin ilk tam elektrikli otomobili olma özelliği taşıyan Spectre, elektrikli araç dünyasına geçişin başlangıcını temsil ediyor.

  • 02

    Rolls-Royce Motor Cars Ceo’su Torsten Müller-Ötvös, açıklamasında, Spectre modelinin ilk olduğunu, benzinli modellerin aşamalı olarak kaldırılacağını ve 2030 yılından sonra Rolls-Royce Motor Cars’ın sadece elektrikli otomobil üreteceğinin bilgisini verdi.

  • 03

    Yeni Spectre modelinin, ilk sahiplerine 2023 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor. Spectre fiyatlandırmasının Cullinan ile Phantom arasında konumlandırılması bekleniyor.

  • 04

    Tasarım

    Araç bir Rolls-Royce’da şimdiye kadar üretilmiş en geniş Pantheon ızgaraya sahip. 830 saatlik tasarım modellemesi, rüzgar tüneli testinin ürünü Spirit of Ecstasy heykeli otomobilin olağanüstü aerodinamik özelliklerini arttırmaya yardımcı oluyor.

  • 05

    Spectre aracının sahip olduğu 0,25’lik sürtünme katsayısı, Rolls-Royce’un aerodinamik açıdan en verimli otomobili olduğunu gosteriyor. Aracın bölünmüş far tasarımı, manevi öncüsü Phantom Coupé’ ye saygı duruşunda bulunuyor.

  • 06

    Spectre, neredeyse 100 yıl içinde 23 inç jantlarla donatılan ilk üretim iki kapılı coupé’dir. İç tasarımı 5 bin 876 adet yıldızla, zarifce aydınlatılmış Starlight Doors adı verilen yıldız kapı ile sunuluyor.

  • 07

    Gece teması, Spectre Illuminated Fascia adı verilen aydınlatmalı ön konsol ile devam ediyor.

  • 08

    Lüksün tamamen alüminyum mimarisi

    Rolls-Royce mühendisleri, alüminyum bölümler ve bataryanın otomobil yapısına entegrasyonu sayesinde mimariyi önceki tüm Rolls-Royce’lardanyüzde 30 daha sert hale getirdiler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.