”Tepki” sessizliğini bozdu!

”Tepki” sessizliğini bozdu!

ABONE OL
Ekim 27, 2022 00:06
”Tepki” sessizliğini bozdu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun müddettir sessizliğini koruyan başarılı rapçi ”Tepki”, yeni solo albümü “Insomnia” ile geri dönüyor. Toplam iki kısımdan oluşacak olan albümün birinci single çalışması “Fuego” dinleyicisiyle buluştu.

Prodüktör koltuğunda Chacho ismini gördüğümüz, Synthwave/Hip-Hop ögelerinin harmanlandığı müzik kısa müddette çok sevilecek.

”Tepki” birebir vakitte Türkiye’de bir birincisi gerçekleştirerek müzik çıkışı ile birlikte interaktif olarak Youtube yorumlarında ”Uykusuzlar Anı Defteri” ismi altında sevenleriyle sabaha kadar sohbet etti.

Yayınlamış olduğu projelerle son yıllarda isminden en çok kelam ettiren isimlerden olan ”Tepki”; Ceza ile yaptığı ”Yak” ve Hande Yener’le yapmış olduğu ”Olmazsan Olmaz” düeti ile kısa müddette büyük kitlelere ulaşmayı başardı.

Geçtiğimiz devirlerde yayınlanan Zeynep Bastık & Reynmen’in ”Yalan” müziği ve Hande Yener’in periyoduna damga vuran ”İyi Ya” müziğinin kelamı ve müziği de başarılı rapçi ”Tepki”ye ilişkin.

”Denedim” müziği ile dikkatleri üzerine çeken genç sanatkarın Arem Özgüç ve Arman Aydın prodüktörlüğünde yayınlanan son albümü ”Şehir Efsanesi” de toplumsal platformlarda en çok dinlenen çalışmalardan oldu.

”Tepki”nin yeni müziği ”Fuego” The Maze etiketiyle ve Dmc Müzik dağıtımıyla tüm müzik platformlarında, klibi ”Tepki” YouTube kanalında yayında!

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.