Uyuşturucu dağıttığından şüphelenilen Polonyalı rahip gözaltına alındı

Uyuşturucu dağıttığından şüphelenilen Polonyalı rahip gözaltına alındı

ABONE OL
Temmuz 26, 2023 01:00
Uyuşturucu dağıttığından şüphelenilen Polonyalı rahip gözaltına alındı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AA

Polonya’da bir rahip, toplu etkinliklerde uyuşturucu dağıttığı kuşkusuyla gözaltına alındı.

Plock kentindeki savcılık ofisinin sözcüsü başşehir Varşova yakınındaki Zyrardow kasabasında gözaltına alınan ve soyadı paylaşılmayan Piotr isimli rahibin hatasını itiraf edip etmediğine yönelik bir bilgi paylaşmadı.

Lowicz’deki lokal piskoposluktan yapılan açıklamada da 2020’den 2023’e kadar katıldığı toplu etkinliklerde uyuşturucu dağıttığından şüphelenilen rahibin gözaltına alındığı doğrulanırken rahibin vazifesinden azledildiği bildirildi.

3 yıl mahpus cezası alabilir

Piskoposluk olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ve yetkililerle işbirliği yapılacağını duyurdu.

Rahibin uyuşturucu ticareti yapmaktan hatalı bulunması halinde 3 yıla kadar mahpus cezası alabileceği kaydediliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.