Geleceğin denizcilerine sertifikaları verildi

Geleceğin denizcilerine sertifikaları verildi

ABONE OL
Temmuz 28, 2024 19:00
Geleceğin denizcilerine sertifikaları verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kemer Belediye Yat Yelken Spor Kulübü tarafından fiyatsız olarak düzenlenen Optimist Yaz Okulu’nu tamamlayan 40 çocuk düzenlenen merasimle sertifikalarını aldı. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, çocukları fiyatsız olarak, optimist kursları ile denizle buluşturmaktan büyük memnunluk duyduklarını söyledi

 

Kemer ilçe merkezinde bulunan Mustafa Ertuğrul Aker Parkı, Kemer Belediyesi Deniz Kafe yanında düzenlenen törene Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Belediye Lider yardımcısı Mehmet Derya Baytekin, Kemer Belediye Yat Yelken Spor Kulübü Lideri Dr. Orhan Yeşilli, Kulüp Lider yardımcısı Fırat Yılmaz, sertifika almaya hak kazanan çocuklar ve aileleri katıldı.

 

Sertifika merasimi öncesi bir konuşma yapan Kulüp Başkanı Yeşilli, “Bizim Kemer Belediye Liderimiz sayın Necati Topaloğlu ile birlikte bu ikinci devrimiz. Bütün yaz okullarımızı fiyatsız yapıyoruz. Bu bizler için çok değerli. Türkiye’de çok nadir uygulanabilen ve aslında Kemer’in örnek olduğu bir durum. Mavi vatanımızı gençlerimizle tanıştırıyoruz. Gençlerimiz kendi denizlerini, rüzgarlarını ve tabiatlarını tanıyor. Heveslenen çocuklarımız kaptan olabiliyor. Deniz ticareti yapabiliyor. Kemer Türkiye’de özel bir bölge. Burada çocuklarımızın rakipleri yalnızca sınıf arkadaşları değil. Dünyanın her yerinden gençlerimiz, çocuklarımız, konuklarımız var. Dolayısı ile biz de çıtamızı en yükseğe taşımaya çalışıyoruz. Sağ olsun Liderimizin dayanakları ile bu sene de birinci üç periyodumuzu bitirdik. Önümüzde yaz sonuna kadar üç devrimiz daha var. Onları da inşallah kazasız tamamlayacağız. Çocuklarımızı bizlere emanet ettiğiniz ve onları denizle tanıştırdığınız için ben hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

“Çocuklarımız bizim çocuklarımız” diye kelamlarına başlayan Lider Topaloğlu, “Kulüp Liderimiz Orhan Hocamız bundan yaklaşık beş yıl evvel geldi. Yat Yelken Kulübü’nü yine nasıl ayağa kaldıracağımızı konuştuk. Gereksinimlerimizi karşıladık ve çocuklarımızı denizle buluşturduk. Tabi onların bu türlü birer denizci olması bizi çok keyifli ediyor. Dün de yaklaşık 200 öğrencimizin olduğu Kemer Belediyesi Futbol Okulu’nu ziyaret ettik. Orada da 6 yaşından 14 yaşına kadar çocuklarımıza fiyatsız kurslarımız devam ediyor. Dün futbol, bugün deniz ne kadar hoş. Çocuklarımızı çok seviyoruz. Hepsinin gözlerinden öpüyoruz” dedi.

 

Konuşmaların akabinde üç küme halinde çocukların tamamına sertifikaları Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kulüp Lideri Yeşilli ve Yelken eğitmeni Gülsüm Topalcı tarafından verildi. Sertifika merasiminin akabinde, sertifika alan çocuklar ve aileleri Lider Topaloğlu ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r