TÜMOSAN, Bu Sezon da Konyaspor’un Yanında

TÜMOSAN, Bu Sezon da Konyaspor’un Yanında

ABONE OL
Temmuz 30, 2024 17:00
TÜMOSAN, Bu Sezon da Konyaspor’un Yanında
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya’yı tarım dalından savunma endüstriye kadar birçok alanda gururla temsil eden TÜMOSAN, Konyaspor’la olan güç birliğine 2024 – 2025 Döneminde da devam edecek. 1976 yılından bu yana üretim faaliyetlerini Konya’da sürdüren ve günümüzde ülke sonlarını aşan bir üretim kapasitesine sahip olan TÜMOSAN, 1922 yılından beri Anadolu ruhunu spor dünyasına başarılı bir halde yansıtan Konyaspor’a isim ve forma göğüs sponsoru olarak devem etme kararı aldı.  

 

Konyaspor’un alandaki azim ve kararlılığına katkıda bulunarak, kadronun yeni dönemde büyük başarılara ulaşmasını hedefleyen bu güçlü iş birliği kaldığı yerden devam ediyor. TÜMOSAN, Konyaspor’un gayret ruhunu ve kararlılığını destekleyerek, lokal topluma ve Türk sporuna katkı sağlamayı amaçlıyor.

TÜMOSAN Genel Müdürü Halim TOSUN, yapılan iş birliği hakkında “TÜMOSAN bugün Konya’dan dünyaya açılan değerli bir sanayi devi haline geldi. Konya iktisadına, lokal sanayi ve istihdamına kıymetli katkılar sağlayan TÜMOSAN, ülkemizin en güzide vilayetlerinden biri olan Konya’nın en değerli bedellerinden Konyaspor’a bu dönem da takviye olma kararlılığına devam ediyor. Şunu biliyoruz ki TÜMOSAN ismi Konyaspor’a çok yakıştı. TÜMOSAN Konyaspor ismini yalnızca faaliyet alanlarımız değil spora ilgi gösteren gencinden, yaşlısına herkes duydu. 2024-2025 sezonunda bu birlikteliğimizden doğacak sinerji ile Konyaspor’umuzun başarılı olacağına inanıyorum. ” İfadelerini kullandı.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ise TÜMOSAN’ın takviyesi hakkında şu yorumda bulundu: 

“Konyaspor’umuz ve Türkiye’nin en büyük 500 sanayi şirketlerinden TÜMOSAN ile yaptığımız iş birliği, önümüzdeki dönemde devam edecek. Kentimiz ismine bu birlikteliğin çok değerli olduğunu düşünüyorum. Konya’mızın iki büyük markasının ele ele vermesi ve birlikte yol alması, elbet gücümüze güç katıyor. Konyaspor ve TÜMOSAN’ın geçen dönem başlayan bu hoş beraberliğinin devam ediyor olması bizleri ziyadesiyle keyifli etti. Şahsım ve Konyaspor idaresi ismine, kulübümüze katkı veren kentimizin markası TÜMOSAN’a ve idare heyetine teşekkür ediyorum. Süper Lig 2024– 25 Döneminde grubumuzun ismi TÜMOSAN Konyaspor olarak söylem edilmeye devam edecek. Ayrıyeten formalarımızın göğüs bölgesinde ‘TÜMOSAN’ yazısı yer alacak. Mutabakatımızın her iki tarafa da güzel olmasını diliyorum. Bu güç birliğinin artarak önümüzdeki dönemlerde devam etmesini diliyorum.”

 

 TÜMOSAN VE KONYASPOR’UN GÜÇ BİRLİĞİ PEKİŞİYOR

Konya’ da 1.600.000 metre karelik alan üzerine kurulu TÜMOSAN Fabrikası 93.000 metre karesi kapalı alan olmak üzere motor ve traktör üretimi gerçekleştiriyor. 280’den fazla eser çeşitliliği ile Konya için iktisadın bedellerinden biri olarak görülen şirket, farklı toplumsal sorumluluk projeleriyle de isminden kelam ettiriyor. Spor dünyasına da geçtiğimiz yıl güçlü bir adım atan TÜMOSAN, güçlü duruşunu Konyaspor ile kurduğu birlik ve beraberlik bağıyla pekiştiriyor. Tıpkı bağı yansıtan Konyaspor ile bir öteki ortak noktaları ise; azimle çalışmaya karşı gösterdikleri duruş olarak değerlendiriliyor. 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r