Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Dr. Cemil Tugay: “Halk sağlığı alanında Türkiye’ye ışık tutacağız”

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Dr. Cemil Tugay: “Halk sağlığı alanında Türkiye’ye ışık tutacağız”

ABONE OL
Temmuz 24, 2024 01:00
Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı Dr. Cemil Tugay: “Halk sağlığı alanında Türkiye’ye ışık tutacağız”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Toplantı öncesi açıklama yapan Tugay, halk sıhhati, toplum sıhhati, etraf sıhhati ile ilgili mevzularda Türkiye genelinde önümüzdeki periyoda ışık tutacak, istikamet verecek gündem hususlarının ele alınacağını söyledi.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin yeni devrindeki birinci encümen toplantısı Burdur’da yapıldı. Burdur Belediyesi’nin mesken sahipliğindeki toplantıya; İzmir Büyükşehir Belediye Lideri ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Lideri Dr. Cemil Tugay, Burdur Belediye Lideri Ali Orkun Ercengiz, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, İstanbul Bahçelievler Belediye Lideri Hakan Bahadır ve Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç katıldı. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Encümen Toplantısı öncesi basın açıklaması yapan İzmir Büyükşehir Belediye Lideri ve Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Lideri Dr. Cemil Tugay; “Bu devirde vazifeye yeni gelen arkadaşlar ile misyona devam etmekte olan belediye liderleri olarak geçenlerde yaptığımız genel kurulda Sağlıklı Kentler Birliği idare konseyini oluşturduk. Bugün de ilk yönetim kurulu toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Birinci toplantımızı Burdur’da yapıyoruz ve birinci toplantımızın gündeminde, önümüzdeki periyoda ışık tutacak, istikamet verecek gündem unsurlarımız var. Bu periyotta daima birlikte üyelerimizle, idaremizle ortak amaç geliştirerek hoş bir periyot geçirmek, Türkiye’nin halk sıhhati, toplum sıhhati, etraf sıhhati ile ilgili çalışmalar yapmak istiyoruz” dedi.

Türkiye Sağlık Kentler Birliği Encümen Toplantısı’nın Burdur’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti lisana getiren Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türkiye Sağlık Kentler Birliği Lideri ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve encümen üyelerine teşekkür etti.

Toplantının ardından Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Türkiye Sağlık Kentler Birliği Lider ve encümen üyelerini Burdur Belediyesi El Sanatları Merkezi’ni gezdirdi.

Encümen toplantısı için Burdur’a giden Lider Tugay’a eşi Öznur Tugay eşlik ederken, toplantının mesken sahipliğini yapan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ise konuklarını eşi Hülya Ercengiz ile birlikte ağırladı.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r