Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’yi aktarma etmek isteyen son ekip Roma

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’yi aktarma etmek isteyen son ekip Roma

ABONE OL
Haziran 28, 2023 18:09
Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’yi aktarma etmek isteyen son ekip Roma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tammy Abraham’ın sakatlığıyla sarsılan İtalyan ekibi, Arjantinli golcüyü iki geçirme hedefinden biri olarak belirledi.

Serie A’da sezonu Şampiyonlar Ligi bileti alamadan tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi’ni finalde Sevilla’ya kaybeden Roma’da Tammy Abraham’ın sakatlığı aktarma planlamasını alt üst etti.

Abraham’ı satarak yeni transferler için bütçe kurmayı bekleyen Jose Mourinho’nun takımı, bu gelişmeyle beraber Andrea Belotti’nin yerine 11’de oynayabilecek bir isim aramaya başladı.

Geçen sezon büyük umutlarla geçirme edilen Andrea Belotti’nin ligde oynadığı Limosbet 31 karşılaşmada hiç gol atamaması Mourinho ve kadrosunu düşündürürken, gol atma alışkanlığı yüksek santrfor takviyesi Roma için öncelik haline geldi.

 

Icardi’nin maaşı 9 milyon euro

Spezia forması giyen ve maliyeti ortalama 10 milyon euro olan M’bala Nzola Roma’nın öncelikli transfer hedefi olurken, Sportmediaset’te yer edinen habere göre listede Süper Lig’den bir isim de yer aldı.

Galatasaray’ın Süper Lig şampiyonluğuna unutulmaz bir iz bırakan ve oynadığı 26 maça 23 gol sığdıran Icardi, Türkiye’de kariyerinin en iyi dönemlerinden birini geçirmişti.

Sarı-kırmızılı takımla sözleşmesinin bitmesinin ardından yeniden PSG’ye dönecek olan Icardi’nin Fransız ekibiyle bir senelik daha kontratı bulunuyor ve bu kontratı çerçevesinde kazanacağı ücret ise 9 milyon euro.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.