Güne Zinde Başlamak İsteyen Bu kahvaltıyı Denesin! Canan Karatay Şiddetle Öneriyor….

Güne Zinde Başlamak İsteyen Bu kahvaltıyı Denesin! Canan Karatay Şiddetle Öneriyor….

ABONE OL
Eylül 19, 2023 03:00
Güne Zinde Başlamak İsteyen Bu kahvaltıyı Denesin! Canan Karatay Şiddetle Öneriyor….
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Canan Karatay, kahvaltısında yumurtanın vazgeçilmez olduğunu vurguladı. Ayrıyeten üstüne basa basa tatlı, börek ve şekerlemelerden uzak durulması gerektiğini aktardı. Bunun yanı sıra Canan Karatay’ın tavsiye ettiği kahvaltı tanımı, sıhhat açısından fazlaca yararlı olabiliyor.

CANAN KARATAY’IN KAHVALTI TARİFİ

Canan Karatay, önerdiği kahvaltı tanımı ile adeta birçok insanı sağlıklı olmaya davet ediyor. Hakikaten Canan Karatay, kendi kahvaltısında kesinlikle yumurta olduğunu aktararak, protein bakımından fazlaca güçlü olduğunu belirtiyor.

Canan Karatay’ın tavsiye ettiği kahvaltı tanımı şu formda;

  • İsteğe nazaran 1 adet haşlanmış yumurta, menemen yahut 2 yumurtalı omlet.
  • 8 ila 10 adet zeytin (üzerine kekik ve zeytinyağı).
  • 1 ila 2 dilim beyaz peynir.
  • 1 fincan ceviz içi yahut fındık.

BESİNLERİN FAYDALARI

Canan Karatay’ın önerdiği kahvaltı menüsündeki besinler, pek çok farklı yarar sağlayabiliyor. Hakikaten kelam onuşu besinler, kas ve beyin gelişimi açısından fayda sağlayabiliyor. Bunun yanı sıra ünlü tabibin önerdiği besinlerin yararlarından kimileri şu halde;

  • Zeytin, sindirim sisteminin daha güzel bir halde çalışmasında yararlı olabilir.
  • Haşlanmış yumurta, protein bakımından güçlü.
  • Canan Karatay’ın önerdiği ceviz ise, güç vermeye yararlı olabiliyor. Bu nedenle zindelik de sağlayabilir. Ayrıyeten beyin hücrelerinin yenilenmesinde yardımcı olabilir. Bunun yanı sıra omega-3 yağ asitleri sayesinde bağışıklığın kuvvetlenmesinde yararlı olabilir.
Ek olarak cevizin her sabah tüketilmesi de birtakım uzmanlar tarafından tavsiye edilebiliyor. Fakat dozunda tüketilmesi de gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.