İsmail Kartal’dan Hakeme Büyük Tepki

İsmail Kartal’dan Hakeme Büyük Tepki

ABONE OL
Eylül 25, 2023 03:00
İsmail Kartal’dan Hakeme Büyük Tepki
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’dan hakem reaksiyonu: ‘Nasıl oluyor? Göz nazaran göre…’

Süper Lig’de Alanyaspor’u 1-0 mağlup eden Fenerbahçe’de teknik yönetici İsmail Kartal, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte İsmail Kartal’ın kelamları;

Maçtan evvel söylediğim üzere, rakibimizi güzel tahlil ettik. Kolay bir maç olmayacağını biliyorduk fakat tüm planlarımız tuttu. Birkaç tane gol olabilecek konum vardı bilhassa birinci yarıda. 43. dakikada öne geçtik. İkinci yarıda da gol olabilecek durumlarımız vardı. Daha farklı bir formda de galip ayrılabilirdik. Rakibe çabucak hemen hiç durum vermedik. İstatistiklerde üstünlüğümüz var. Âlâ çaba edildi. Burada da 3 puan alarak yolumuza devam ediyoruz. Oyuncularımı tebrik ediyorum.

BUNLARA BAKMIYORUZ

Galibiyet 12’ye, 15’e çıkmış, bunlara bakmıyoruz. Maç maç en düzgün biçimde hazırlıklarımızı yapıyoruz. Başakşehir maçına az bir müddet var. Tekrar en âlâ halde Başakşehir maçına da hazırlanacağız

HAKEM YORUMU

Ben bugüne kadar çalıştığım tüm kulüplerde hakemler hakkında konuşmadım. Tekrar konuşmak istemiyorum. Lakin bugün verilen kararları herkes gördü. Nasıl oluyor? Kimi şeyler yaşanıyor. Göz nazaran göre de benim oyuncularımın verdiği çabanın, emeğin bir karşılığı olması lazım. Hepimiz inançlı, vicdanlı insanlarız. Hakemlerimizin dikkat etmesini istiyorum. Objektif olsunlar. Neyi görüyorsa onu çalsınlar, herkese birebir olsunlar. Ben daha fazla konuşmayacağım. İdaremiz bir açıklama yapacaktır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.