Kartepe’de Sazan Yarışması Başlıyor

Kartepe’de Sazan Yarışması Başlıyor

ABONE OL
Ekim 21, 2022 22:09
Kartepe’de Sazan Yarışması Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği tarafından düzenlenen “Uluslararası Sazan Tutma Yarışması” 21-28 Ekim’de Kartepe’de yapılacak.

Sportif sazan balıkçılığı ve modern sazan avcılığını kamuoyuna tanıtmak, bölgenin doğa sporları potansiyelini ve kültürünü ön plana çıkartmak amacıyla Kartepe Belediyesi ve Kocaeli Amatör Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Derneği (KAMADER)’in ortaklaşa düzenlediği Uluslararası Sazan Tutma Yarışması 21-28 Ekim 2022 tarihleri arasında Sapanca Gölü’nde yapılacak.

36 TAKIM MÜCADELE EDİYOR

Eşme sahilinde yapılacak yarışmaya 36 takım katılacak. Serdivan Esentepe ve Sapanca Yanık Deresi bölgelerinde olta sallayacak yarışmacılar, 20 hakem ve 20 görevli nezaretinde 7 gün boyunca kıyasıya mücadele edecek. Yarışmacıların sektör sıralaması 21 Ekim Cuma günü yapılacak kura çekimiyle belirlenecek. En büyük ve en çok balığı tutan takımlarda dereceye girenlere ödülleri törenle verilecek.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a desteklerinden dolayı teşekkür eden KAMADER Başkanı Engin Uztürk, “Geleneksel hale gelen yarışmalarla Kartepe ilçemiz başta olmak üzere, ülkemizin doğa sporları camiasında en iyi şekilde tanıtımı yapılmaktadır” açıklamasında bulundu.

KOCAMAN: “YARIŞMACILARA BAŞARILAR DİLEDİ”

Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, “Kartepemiz doğal güzellikleri ve doğa sporlarına uygunluğuyla Marmara Bölgesi’nin göz bebeğidir. Doğa ve spor turizmi adına bir çok önemli organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Uluslararası Sazan Tutma Yarışması’nda mücadele eden takımlara başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.