Okan Buruk’tan Milot Rashica açıklaması

Okan Buruk’tan Milot Rashica açıklaması

ABONE OL
Ağustos 16, 2023 03:00
Okan Buruk’tan Milot Rashica açıklaması
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme tipinde 3-0 kazandığı maçın rövanşında ağırladığı Slovenya takımı Olimpija Ljubljana’yı Mauro Icardi’nin golüyle 1-0 yenerek play-off cinsine yükseldi.

Sarı-kırmızılılarda teknik yönetici Okan Buruk, gayret sonrasında açıklamalarda bulundu.

Okan Buruk, açıklamasında, “Çok istekli başladık. Rakibe durum vermedik, yeterli işler yaptık. Değerli olan kazanmaktı. Maçın başındaki coşkumuz bize gelecek için ümit verdi ancak Torreira’nın kırmızı kartı makus oldu. Molde kendi alanında tesirli olabilen bir grup. Kolay bir maç olmayacak” dedi.

Rashica sorusuna cevap

Buruk, Beşiktaş’ın Milot Rashica transferi ve kanat bölgesi için, “Maç sonrası Rashica haberlerini yeni duydum. Sağ kanatta çok fazla opsiyonumuz var, birçok fırsat da karşımıza çıkıyor. Bununla ilgili gelişmeler olabilir” açıklamasında bulundu.

“Zaniolo gitmek istiyor”

Deneyimli teknik yönetici, Aston Villa’ya transferi gündemde olan oyuncusu Zaniolo’ya ait, “Süreç sürüyor. Kendisi Premier Lig’de oynamak isteyen bir oyuncu, buna hürmet duyuyoruz. Kulübümüzün de menfaatleri oluşacaksa bu transfer olacak üzere gözüküyor” sözlerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.