Şaban Sevinç’ten CHP itirafı: Halk TV’nin yayın politikalarına karışıyordu

Şaban Sevinç’ten CHP itirafı: Halk TV’nin yayın politikalarına karışıyordu

ABONE OL
Eylül 10, 2023 03:00
Şaban Sevinç’ten CHP itirafı: Halk TV’nin yayın politikalarına karışıyordu
0

BEĞENDİM

ABONE OL


CHP’de seçimin akabinde yükselen ‘değişim’ seslerine Halk TV de katılmış, akabinde CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun atağıyla Halk TV ile yapılan protokol sonlandırılmıştı.

CHP Genel Lider Yardımcısı Eren Fazilet de parti ile Halk TV ortasındaki protokolün sonlandırıldığını duyurmuştu.

“CHP, Halk TV’nin yayın siyasetlerine karışıyordu”

CHP’nin fonladığı ortaya çıkan Halk TV ile münasebetine yönelik bir itiraf da Halk TV eski Genel Müdürü Şaban Sevinç’ten geldi.

TV100’de Eren Erdem’in de katıldığı programda Kübra Par, “CHP, Halk TV’nin yayın siyasetlerine karışıyor muydu?” sorusunu Şaban Sevinç’e yöneltti.

Sevinç ise soruya, “Evet karışıyordu. Hatta Eren Fazilet de bunu biliyor. Benim dönemimde de karışmak istediler ancak ben karıştırtmadım.” halinde yanıt verdi. Sevinç’in bu yanıtının akabinde Erdem’in şaşkınlığı yüzüne yansıdı.

“Kılıçdaroğlu isteğiyle birtakım isimlerle yayın yapma talepleri geliyordu”

Sevinç konuşmasının devamında parti ile Halk TV ortasında yalnızca bir reklam mutabakatı değil, birebir vakitte canlı yayın muahedesinin da yapıldığını belirterek, “Kılıçdaroğlu isteğiyle birtakım isimlerle yayın yapma talepleri bize geliyordu. Bunların uygun olanını kabul ediyordum lakin bir birçoklarını da kabul etmedim ve sonrasında CHP ile Halk TV ortasında sıkıntılar yaşanmaya başladı.” ifadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.