31 Temmuz – 6 Ağustos 2023 haftalık burç yorumları

31 Temmuz – 6 Ağustos 2023 haftalık burç yorumları

ABONE OL
Ağustos 1, 2023 03:00
31 Temmuz – 6 Ağustos 2023 haftalık burç yorumları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Esenlikler… Bu hafta gökyüzü çok hareketli sayılmasa da kıymetli astrolojik tesirler mevcut. Öncelikle Mars Jüpiter uyumlu açısı haftaya başarılı bir başlangıç, muvaffakiyet vaadeden bir teşebbüs, şanslı bir durum ile başlamamıza sebep olabilir. Tekrar de fazla optimist olmamaya çaba göstermek lazım çünkü abartılı reaksiyonlara de yol açabilir, gerginlik oluşturan durumlar varsa bunu apansız yükseltebilir.

Ayrıca Plüton’un Ay düğümlere karesi bu hafta gerçekleşecek. Bu hafta krizli, sonuçları kadersel ve uzun vadeli olan olaylara hamile olacak bir hafta üzere görünüyor. Belirleyici bir hafta olabilir.

Son olarak da Merkür Satürn karşıtlığı yaşayacağız. Bu açı da irtibatta birtakım maniler, alınması gereken sorumluluklar, zihinin fazla yüklenmesi hali, iş yükü, karamsar kanılar olarak ortaya çıkabilir.

Günlük astrolojik etkiler

31 Temmuz 2023, Pazartesi

Ay Oğlak burcunda haftaya başlıyoruz. Ay Uranüs ile uyumlu açı içerisinde olacak. Oğlak klasikliğinin pek de olmadığı bir hafta. Hem değişikliklere açığız, yeni fikirlerimiz var, hem de o fikirleri somutlaştırabilen, disiplinli bir yapıdayız.

1 Ağustos 2023, Salı

Ay Kova burcuna geçiş yapıyor. Gün içerisinde çok açısal etkileşimi olmayacak. Kova burcunda genelde entelektüel eğilim artar, biraz daha değişik olana ve farklı olana meylederiz. Sosyalliğimizin de artabileceği bir gün.

2 Ağustos 2023, Çarşamba

Ay Kova burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Gün içerisinde, çağdaş astrolojide Kova burcu yöneticisi olarak kabul edilen Uranüs ile sert bir etkileşime girecek. Bu; günü çok fazla isyankar, çok değişken, çok hareketli kılabilir. Bugün marjinalliğimiz de epey yüksek.

3 Ağustos 2023, Perşembe

Ay Balık burcuna geçiş yapıyor. Bugün daha duygusal ve hassas olduğumuz bir gün. Lakin Ay gün içerisinde Satürn ile kavuşum açısı yapıyor. Hassas olmamıza karşın hayatın sert gerçeklikleri, sorumlulukları da gözümüzün önünde. Haftanın güç günlerinden.

4 Ağustos 2023, Cuma

Ay Balık burcundaki ilerlelemesine devam ediyor. Bugün çok yaratıcı bir gün. Sürprizlere açık. Ay Uranüs ile uyumlu Neptün ile de kavuşum açısı içerisine girecek. Hassaslığımız bugün üst seviyede.

5 Ağustos 2023, Cumartesi

Ay Koç burcuna geçiş yapıyor. Gün içerisinde çokça açı yapmayacak olan Ay koç burcunda enerjik, spontan, girişken. Dışarı aktiviteleri için hoş bir gün.

6 Ağustos 2023, Pazar

Ay Koç burcundaki ilerlemesine devam ediyor. Etkin ve enerjik bir gün daha. Bugün Ay’ın Venüs ile de uyumlu açısı var. Toplumsal aktiviteler, ikili ilgiler açısından olumlu tesirlere sahip hoş bir gün.

Herkese memnun ve sağlıklı günler dilerim.

Beni aşağıdaki toplumsal medya hesabımdan takip edebilirsiniz:

Instagram: korhankilinckaya

Kaynak: Habertürk

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.