Selahattin Baki, kararlar her zaman standartlara uymuyor.

Selahattin Baki, kararlar her zaman standartlara uymuyor.

ABONE OL
Ekim 1, 2023 19:54
Selahattin Baki, kararlar her zaman standartlara uymuyor.
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rizespor maçının ardından Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, hakem kararlarına tepki gösterdi.

Fenerbahçe’nin Rizespor’u 5-0 yenmesinin ardından Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki bir açıklama yaptı. Baki, zorluk ve oyunun aldatmaması gerektiğini kolayca kazanmadıklarını söyledi. Ayrıca hakemlerin performansıyla ilgili bir açıklama yaptı. Bu işin böyle gitmeyeceğini sowinbet herkes anladı, başkanımızdan en küçük Fenerbahçe taraftarına kadar. Çok sağlam ve açıkça sürdürülebilir bir durum olmadığı ortaya çıktı. Saha hakemlerinin ve VAR hakemlerinin 7’nci haftadaki performansı, sadece kendi maçlarımız için değil, bütün Süper Lig maçları için geçerlidir. Bizi en çok rahatsız eden şey, her zaman standartları aşmayan kararların alınmasıdır. Standart yok. Özellikle Fenerbahçe lehine olan gri pozisyonlarda, karar saniyeler içinde veriliyor. Fenerbahçe için zararlı bir durum ortaya çıktığında, hepinizin malumu dakikalarca didik didik aranıyor. Bu kararın Fenerbahçe için zararlı olacağını belirtti.

Selahattin Baki, Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi olarak çok önem verdiğimiz bir konu olduğunu belirterek, başkan Ali Koç’un hafta içinde bazı açıklamalar yapacağını söyledi. Hafta içi, mevcut federasyon başkanı ve eski federasyon başkanıyla ilgili bir iddia ortaya atıldı. Bize göre, bu iddialar kanıta ihtiyaç duyar. Bu doğru mu yoksa yanlış mı bilmiyoruz. Bununla birlikte, şu ana kadar hem mevcut hem de eski federasyon başkanı herhangi bir açıklama veya yalanlama yapmadı. Bu nedenle, camiamız adına soruyoruz. Sayın Büyükekşi bu konuda herhangi bir açıklama yapmayı planlıyor mu? Bu konuyla ilgili camiamız adına acil bir yanıt bekliyoruz” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.