Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 15 yaşındaki bir çocuğun zorla evlendirildiğine ilişkin paylaşımları hakkında açıklamada bulundu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Çocuğumuz hakkında bakım tedbiri kararı alınarak bakanlığımız kuruluşuna yerleştirilmiştir. İlgililer hakkında hukuki süreç takip edilmektedir” denildi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Niğde’de 15 yaşındaki bir çocuğun zorla evlendirildiğine ilişkin paylaşımları hakkında açıklamada bulundu.
Bakanlıktan yapılan açıklamada şunlar denildi: “15 yaşındaki çocuğumuzun sosyal medyada küçük yaşta zorla evlendirildiğine dair yaptığı paylaşımla ilgili aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği duyulmuştur.
Çocuğumuzun sosyal medyadaki paylaşımının hemen haber ardından Niğde İl Müdürlüğümüz harekete geçmiş ve çocuğumuz hakkında bakım tedbiri kararı alınarak bakanlığımız kuruluşuna yerleştirilmiştir. İlgililer hakkında hukuki süreç bakanlığımızca takip edilmektedir.”
EKONOMİ
30 gün önceEKONOMİ
01 Ekim 2023EKONOMİ
01 Ekim 2023EKONOMİ
01 Ekim 2023EKONOMİ
01 Ekim 2023EKONOMİ
01 Ekim 2023EKONOMİ
01 Ekim 2023Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.